Årsmötet ordnas i Helsingfors 30. mars 2023 kl 9.30.

Mötet börjar kl 10.00.

Årsmötet ordnas i Helia Huset i Böle, Helsingfors (YH Haaga-Helia), adress Bangårdsvägen 13, 00520 Helsingfors. Anmälningen till mötet och kaffeserveringen inleds kl. 9.30.
Man kan även delta i årsmötet på distans.

Helia Huset ligger invid Böle station, så det är lätt att ta sig dit. Det finns även många allmänna parkeringsområden i närheten. Samtidigt med årsmötet ordnas Vårmässan 2023 i det bredvidliggande mässcentret, så det är möjligt för deltagarna att besöka mässan i samband med mötet. Mässbiljetten står deltagaren själv för.

För kaffeserveringen eller för att erhålla länken, ifall man deltar på distans, ber vi er anmäla er senast 23.3.2023 via: https://q.surveypal.com/HML-vuosikokous-2023 eller per e-post till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.. Länken skickas närmare mötesdatumet.

Under mötet behandlas ärenden som finns nämnda i stadgarna i §10, bl.a. val av ordföranden och ersättare för de styrelsemedlemmar som är i tur att avgå, bokslut och årsberättelse 2022, budget och verksamhetsplan 2023, samt medlemsavgiften för 2023. Dessutom behandlas en stadgeändring på mötet. Styrelsens konstituerande möte anordnas genast efter att årsmötet avslutats.

Välkommen

Styrelsen