Den kinesiska palviljonen på Floriade utställningen.

 

Besök Floriade Expo med Svenska Trädgårdsförbundet

 

Vi åker till Floriade Expo 2022 i Holland september. Där kan du se det senaste inom trädgårdsdesign, teknik och förädling. I programmet ingår också studiebesök på odlingar i närheten under resans sista dag.

Tema för årets Expo är Gröna städer.

Floriade Expo är en stor utställning som ordnas i Holland vart tionde år. Årets utställning ordnas i Almere, cirka 40 minuter från Amsterdam. Området är 60 hektar stort och omfattar planteringar, växthus och aktivitetsområden. Här finns också en samling med 750 trädslag, 90 000 buskar och 200 000 perenner som lämpar sig för gröna städer.

Mer information om utställningen finns på webbsidan https://floriade.com/en/

Tidpunkt: 5-7 september 2022

Pris: 890 euro för övernattning i dubbelrum, tillägg för singelrum 150 euro.
I priset ingår flygbiljetter, transporter i Holland, 2 övernattningar på Hotel Van der Walk i Almere, biljett till utställningen och sista dagen studiebesök, med buss, till odlingar i trakten.

Resan passar både proffs och andra intresserade av trädgårdsbranschen.

Sista anmälningsdag 23.6, bindande anmälan. I samband med anmälan betalas en anmälningsavgift på 100 euro. Resten betalas 30.7.

Anmälningar och frågor till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. eller per telefon 045 6654956
Arrangören förbehåller sig rätten till ändringar om pandemiläget försämras.